Τζόκερ: Φρενίτιδα στην Πτολεμαΐδα για τα 4.500.000 ευρώ – Η έμπνευση της στιγμής τον έκανε κροίσο

Το τζόκερ άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Τα 4.500.000 ευρώ που κέρδισε εξασφαλίζουν την οικογένειά του. Τι λέει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου…

Ο υπερτυχερός του τζόκερ πόνταρε μόλις 1,5 ευρώ στην Πτολεμαΐδα και έγινε εκατομμυριούχος. Συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς σε μια έμπνευση της στιγμής και τα πιο τρελά του όνειρα, πήραν σάρκα και οστά λίγες ώρες αργότερα. Όχι μόνο κέρδισε στην πρώτη κατηγορία (5+1) αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής. Αυτό σημαίνει ότι παίρνει μόνος όλο το ποσό της κατηγορίας και πλέον κάνει όνειρα.

Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Νοσοκομείου 8 στην Πτολεμαΐδα. Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, έμαθε πως ο νέος εκατομμυριούχος προήλθε από το πρακτορείο της, λίγες ώρες μετά την κλήρωση. Ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την ταυτότητά του.

Όπως λέει το πρακτορείο της είχε δώσει παλιότερα κέρδη 60.000 ευρώ, ενώ λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που αγοράστηκε από εκεί, κέρδισε το ποσό των 50.000 ευρώ.

Η ταυτότητα της κλήρωσης του τζόκερ

Κλήρωση τζόκερ την Κυριακή 07/04/2019 και τα λεφτά ήταν πραγματικά πάρα πολλά! Τουλάχιστον 4.500.000 ευρώ είχαν πέσει στο τραπέζι για τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, και τα δελτία που παίχτηκαν την Κυριακή ήταν μερικά εκατομμύρια. Άλλωστε τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα σημαντικό ποσό για να… τζογάρει κάποιος. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση της Κυριακής (2007) είναι οι εξής: 6, 8, 11, 12, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2007ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των 4.514.150,76 ευρώ. Επίσης, τρεις επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 44.006,81 ευρώ η κάθε μία. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης (11/04/2019) είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον. Δείτε που παίχτηκε το δελτίο αξίας 1,5 ευρώ που κερδίζει 4,5 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΖΟΚΕΡ – Η… ιστορία των αριθμών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

ΤΖΟΚΕΡ – Μία απίστευτη ιστορία… επιτυχίας

Νόμιζε ότι κέρδισε 250.000 λίρες αλλά… Ο 47χρονος Simon Rushtage, λέει πως δεν θα σταματήσει την δουλειά του, παρόλο που «είναι σαν να έχεις μία δουλειά με 250.000 λίρες μισθό, αλλά χωρίς να… πηγαίνεις στη δουλειά»! Η ιστορία του θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Ο Simon πήγε στο πρακτορείο όλο χαρά, αφού νόμιζε πως από το αντίστοιχο σκρατς της Αγλίας είχε κερδίσει 250.000 λίρες. Όταν έφτασε, η χαρά μετατράπηκε σε… χαρά εις το τετράγωνο, αφού τον πληροφόρησαν πως ναι μεν είχε κερδίσει αυτό το ποσό, αλλά θα το εισέπραττε κάθε χρόνο μέχρι το 2029! Αφού γλίτωσε οποιοδήποτε καρδιακό επεισόδιο, η εταιρεία τον πληροφόρησε πως τα συνολικά του κέρδη έφταναν τα 3,75 εκατομμύρια λίρες κι εκείνος δήλωσε πως θα αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο κι ένα εισιτήριο διαρκείας για τους αγαπημένους του Warrington Wolves! «Το αγόρασα αμέσως μετά από μία επίσκεψη στον πατέρα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω κι έπρεπε να το δώσω στον υπάλληλο για να μου επιβεβαιώσει πως είχα κερδίσει 250.000 λίρες!

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Μετά το έκτο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του Τζόκερ ξεπερνάει απόψε τα 3,7 εκατ. ευρώ. Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Στο «κυνήγι» των 3,7 εκατ. ευρώ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Πηγή: newsit.gr