Τριών μηνών πέθανε ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του – Η γυναίκα πήγε για ύπνο και άφησε…

Την τελευταία του πνοή άφησε βρέφος τριών μηνών στο Κάνσας, καθώς η μητέρα του το είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ενώ εκείνη είχε πάει στο σπίτι για να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με τη New York Post, πρόκειται για την 11η τέτοια τραγωδία φέτος.

Η 44χρονη μητέρα είχε επιστρέψει από ένα baby shower το μεσημέρι του Σαββάτου. Μπήκε στο σπίτι της στο Rose Hill και προφανώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο το νεαρότερο από τα έξι παιδιά της.

«Είχε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ, δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, χρειαζόταν ύπνο» τόνισε η σερίφης Kelly Herzet της κομητείας Μπάτλερ. «Ξάπλωσε κατά τις 12:30 και κοιμήθηκε έως τις 4».

Μόλις ξύπνησε έτρεξε στο αυτοκίνητο, για την άτυχη κόρη της όμως ήταν αργά. Το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε επί τόπου ο θάνατός του.

«Είναι μία τραγωδία» τόνισε η Herzet. «Ένα μωρό τριών μηνών να πεθαίνει, όπως κι αν συμβαίνει, είναι ένα μωρό».

Μεταθανάτιες εξετάσεις αναμένεται να δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου του κοριτσιού.

Είναι το 11ο μωρό που πεθαίνει μέσα σε αυτοκίνητο, λόγω ζέστης, το 2019, σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Kids and Cars. Πέρσι ο αριθμός των παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο αυτοκίνητο έφτασε το ρεκόρ των 52.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ένα κοριτσάκι 11 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο με τον ίδιο τρόπο, καθώς τo είχαν αφήσει μέσα σε αυτοκίνητο για τουλάχιστον 15 ώρες.

Πηγή: newsbeast.gr