Τον φώναξε να της φτιάξει το κλιματιστικό και ο ψυκτικός την σκότωσε – Η ομολογία του νεαρού δράστη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά. Το έγκλημα ομολόγησε ο 31χρονος ψυκτικός που πήγε στο διαμέρισμά της για να φτιάξει το κλιματιστικό.

Ο ψυκτικός πήγε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 31χρονος, οι δύο τους διαπληκτίστηκαν με ασήμαντη αφορμή και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, πιθανότατα σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.

Η άτυχη 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στην οδό Πασαλίδη, από την κόρη της, η οποία την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι να δει τι συμβαίνει και είδε την μητέρα της νεκρή.

Κατά τη μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να συμπληρωθούν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.

Η άτυχη γυναίκα στο παρελθόν διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη,την οποία πούλησε πριν από λίγα χρόνια.

Πηγή: reader