Την βλέπανε στην τράπεζα και πίστευαν πως κρύβει κάτι. Όταν την είδαν χωρίς ρούχα, κατάλαβαν τα πάντα

Μία πολύ γυμνασμένη bodybuilder που έχει πάρει αρκετά τρόπαια αποκάλυψε την μυστική της ζωή… ως τραπεζίτρια.

Η Amelia Tank, 26, από το Λονδίνο, δουλεύει στην τράπεζα Lloyds Bank και παράλληλα σηκώνει βάρη κάθε πρωί.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας προπονείται δύο φορές τη μέρα, τρεις φορές την εβδομάδα και καταναλώνει έξι γεύματα τη μέρα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να έχει κοινωνική ζωή.

Πλέον αποφεύγει να βγαίνει έξω ή να πηγαίνει σε οικογενειακές εκδηλώσεις γιατί δεν θέλει να χαλάσει το αυστηρό πλάνο διατροφής της. Λέει όμως πως απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς της, αφού νίκησε δύο διαγωνισμούς τον περασμένο μήνα.

Οι συνάδελφοί της αναρωτιόντουσαν γιατί η Amelia έτρωγε μόνο βραστά αβγά σε συναντήσεις της εταιρείας – αλλά τώρα την θαυμάζουν για την αφοσίωσή της.

Εκείνη λέει: «Η κοινωνική μου ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη και τις περισσότερες νύχτες κοιμάμαι πριν τις 9 μμ για να βοηθήσω τους μυς μου να μεγαλώσουν – και να έχω αρκετή ενέργεια για να προπονηθώ πριν την δουλειά το πρωί.

«Είναι πολύ δύσκολο που δεν μπορώ να βγω με φίλους. Κάθε χρόνο η οικογένειά μου κάνει ένα πάρτι το Πάσχα αλλά πλέον δεν θέλω να πηγαίνω γιατί ξέρω πως θα είμαι περικυκλωμένη από φαγητό.»

«Έκανα βάρη έξι μέρες την εβδομάδα και μετά 15 λεπτά αερόβια πριν γυρίσω από την δουλειά.»

Ζυγίζει λιγότερα από 56 κιλά και καταναλώνει 1,900 θερμίδες τη μέρα μέσα σε έξι γεύματα. Η διατροφή της αποτελείται από στήθος κοτόπουλο, φιλέτο μπριζόλας, γλυκοπατάτα, καφέ ρύζι, φρούτα, καρπούς και σκόνη πρωτεΐνης.

Η Amelia, που πήρε μέρος και στον μαραθώνιο του Λονδίνου το 2013, θέλει να εμπνεύσει και άλλους να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο.

Ο επόμενος στόχος της είναι το πρωτάθλημα Pure Elite World Championship τον Νοέμβριο του 2018.

Πηγή: dailymail.co.uk, true.gr