Θρήνος για το χαμό του 35χρονου πατέρα – Πίσω του αφήνει την σύζυγο του και την 5χρονη κόρη τους

«Πάγωσε» η Λαμία στο άκουσμα της είδησης για το χαμό του Λάμπρου, που ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά της περιοχής.

Ήταν μόλις 35 ετών και όσοι τον γνώριζαν τον εκτιμούσαν. Λένε ότι ήταν άριστος οικογενειάρχης και δουλευταράς. Έκανε δυο δουλειές για να μην λείψει τίποτα από την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη τους, ηλικίας 5 ετών.

Το βράδυ δούλευε σεκιούριτι και το πρωί ντελίβερι σε καφέ, στην πλατεία Πάρκου, το οποίο Δευτέρα και Τρίτη θα παραμείνει κλειστό, για την απώλεια του αγαπημένου τους συναδέλφου.

«Έσβησε» από τη μια στιγμή στην άλλη

Ο 35χρονος βγήκε τo βράδυ της Κυριακής μια βόλτα με την οικογένειά του και φίλους τους για να ξεσκάσουν. Την ώρα που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο καταστήματος εστίασης ο 35χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαφνικά λύγισε.

Ακολούθησε πανικός. Στο χώρο βρισκόταν νοσηλεύτρια που γνώριζε από πρώτες βοήθειες και προσπάθησε μαζί με άλλους να βοηθήσουν τον άτυχο Λάμπρο, αλλά δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε.

Και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 35χρονο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το πρωί της Δευτέρας στην πόλη της Λαμίας, αφού ο Λάμπρος ήταν και δημοφιλής και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 12:00 στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Πηγή: lamiareport