Θρήνος για την 38χρονη Νεκταρία Κουτσούκου που κατέρρευσε – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 38χρονης Νεκταρίας Κουτσούκου, μητέρας δύο παιδιών, που κατέρρευσε, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και άφησε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Πάντως τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα εντοπιστούν με τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη σορό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας. Η γυναίκα είχε μεταβεί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος.

Στα Ψηλαλώνια επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν πρόκειται για μία γυναίκα που έχαιρε άκρας υγείας. Ωστόσο, έσβησε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα. Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και η ταφή της στο νεκροταφείο Εγλυκάδος.

Πηγή: patrasevents.gr