Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο

Έρευνα στο χώρο όπου εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο – «Πριν χαθεί ήρθε σε μένα…»

Ο Κώστας Μάστορας 62 χρόνων, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τετάρτη 3 Απριλίου με το αυτοκίνητό του, ένα γκρι Opel Corsa. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου, άνδρες της Άμεσης Δράσης το βρήκαν κατά τη διάρκεια περιπολίας τους.

Το γκρι Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας IZY 7592 που οδηγούσε ο Κώστας Μάστορας όταν εξαφανίστηκε στις 3 Απριλίου, βρισκόταν κλειδωμένο και σταθμευμένο κοντά στον σταθμό ΚΤΕΛ της οδού Λιοσίων. Η κάμερα του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα με την επιχείρηση του γερανού της Τροχαίας να μεταφέρει το όχημα σε φυλασσόμενο χώρο για να ελεγχθεί. Από την πρώτη εικόνα μπορούσε κανείς να διαπιστώσει πως το αμάξι βρισκόταν στο σημείο για αρκετό καιρό.

Κάτω Πατήσια: Έρευνα στο χώρο όπου εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο…

Με το πρώτο φως της μέρας το «Τούνελ» βρέθηκε στον τόπο όπου οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο του αγνοούμενου επιχειρηματία.

Από το συγκεκριμένο σημείο στην διασταύρωση των οδών Στρατηγού Δαγκλή και Ρικάκη, πάνω ακριβώς από τον σταθμό λεωφορείων ΚΤΕλ στα Κάτω Πατήσια, η εκπομπή ξεκίνησε μια νέα έρευνα αναζητώντας τα ίχνη του Κώστα Μάστορα.

Ρώτησε κατοίκους, καταστηματάρχες στην περιοχή, οδηγούς και εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ που πιθανόν να τον είχαν δει, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Αν ο αγνοούμενος χρησιμοποίησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να μεταβεί εκτός Αθηνών, ο συγκεκριμένος σταθμός εξυπηρετεί έντεκα προορισμούς στη Θεσσαλία, Κεντρική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Κατερίνη.

«Πριν χαθεί ήρθε σε μένα…»

Τα αδέλφια του αγνοούμενου επιχειρηματία εδώ και δυο μήνες αγωνιούν για την τύχη του. Στο «Τούνελ» μίλησε η αδελφή του που τον είδε λίγο πριν χαθεί. «Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες με τον θάνατο του συζύγου μου και την εξαφάνιση του Κώστα. Το χτύπημα για την οικογένεια μου είναι διπλό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βούλα Μάστορα απηύθυνε δραματική έκκληση στους τηλεθεατές να βοηθήσουν στις έρευνες για τον αγνοούμενο αδελφό της. «Ήταν πολύ πιεσμένος με τον χαμό του παιδιού του, βαθιά στεναχωρημένος και είχε αγχωθεί με την επιχείρηση που άνοιξε πρόσφατα. Υποψιαζόμαστε πολλά, αλλά δεν ξέρουμε συγκεκριμένα τι μπορεί να συνέβη», ανέφερε.

Τελευταία φορά τον είδε μια μέρα πριν εξαφανιστεί. «Ήρθε από το σπίτι μου το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου. Ο σύζυγος μου ήταν άρρωστος και τον επισκεπτόταν συχνά. Συνήθιζε να μένει για περισσότερο από μία ώρα, αλλά εκείνο το βράδυ δεν κάθισε καθόλου. Ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά και βιαζόταν να πάει στο σπίτι της πρώην συζύγου του που μένει κοντά στο δικό μου. Μάλιστα την κάλεσε στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει. Μάθαμε πως η τελευταία κλήση από το κινητό του τηλέφωνο, έγινε στην περιοχή της Κυψέλης», τόνισε.

«Δεν γνωρίζω αν είχε βγάλει καινούριο διαβατήριο, αλλά πιστεύω πως δεν το χρειαζόταν. Πήγαινε να επισκεφθεί την μητέρα μας στο χωριό με το αυτοκίνητο και περνούσε από τα Μετέωρα. Μάλιστα μου έλεγε πως κάποια στιγμή θα με έπαιρνε μαζί του για να δω την ομορφιά του τοπίου και τα μοναδικά μοναστήρια της περιοχής. Τι να πω; Μπορεί να είναι κι εκεί… Όσο περνάει ο καιρός, φοβόμαστε όλο και πιο πολύ μήπως έκανε κακό στον εαυτό του. Αν με ακούει θέλω να του πω πως τον αγαπάμε πάρα πολύ και πως τον έχω ανάγκη…», κατέληξε με δάκρια στα μάτια.

Πηγή: anikolouli.gr