Θρίλερ με 13χρονη που είχε εξαφανιστεί μετά την δολοφονία των γονιών της. Είχε απαχθεί από τον δολοφόνο και κατάφερε μετά από τρεις μήνες να το σκάσει

Στις 15 Οκτωβρίου 2018, βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι τους οι γονείς της 13χρονης Τζέιμι Κλος. Η ίδια είχε πέσει θύμα απαγωγής από τον δολοφόνο των γονιών της.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά το τραγικό συμβάν το ανήλικο κορίτσι αφού κατάφερε να το σκάσει έφτασε στη γειτονιά της και ζητώντας τη βοήθεια μιας γειτόνισσας κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέδωσε τον απαγωγέα της ο οποίος και συνελήφθη.

Πρόκειται για τον21χρονο, Τζέικ Πάτερσον, ο οποίος οργάνωσε την δολοφονία του ζεύγους Κλος, οι οποίοι εργάζονταν σε ορνιθοτροφείο, χωρίς να έχουν δώσει ποτέ αφορμή για το παραμικρό. Οι γείτονες τους περιέγραψαν ως φιλήσυχους. Αφου τους πυροβόλησε άρπαξε την 13χρονη και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star Tribune της Μινεάπολις, η Τζέιμι Κλος κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι όπου την κρατούσε αιχμάλωτη ο απαγωγέας της, σε ένα δάσος κοντά στο Γκόρντον. Βρόμικη, αδυνατισμένη, αχτένιστη και φορώντας παράταιρα παπούτσια, ζήτησε βοήθεια από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της. Εκείνη αναγνώρισε την αγνοούμενη, την οδήγησε σε ένα κοντινό σπίτι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

“Ήταν σαν να βλέπαμε φάντασμα“, αφηγήθηκε ο Πίτερ Κασίνσκας, στο σπίτι του οποίου φιλοξενήθηκε για μισή ώρα το κορίτσι, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. “Μάλλον δεν είχε κάνει ούτε ένα μπάνιο” και “ήταν σε κατάσταση σοκ”, πρόσθεσε, εξηγώντας ότι η 13χρονη μίλησε ελάχιστα.

Η Τζέιμι μπόρεσε πάντως να πει το όνομα του απαγωγέα, το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου του. Υποστήριξε επίσης ότι δεν τον γνώριζε πριν από τον θάνατο των γονιών της. Σύμφωνα με τον σερίφη του Μπάρον, ο Πάτερσον είχε προσχεδιάσει την απαγωγή.

Πηγή: mixanitouxronou.gr