Θεσσαλονίκη – Ελεύθερη η 33χρονη που κατηγορείται ότι εξέδιδε 17χρονη

Ισχυρίστηκε συναίνεση της 17χρονης

Η γυναίκα συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα βρέθηκε ενώπιον ανακρίτριας. Για την υπόθεση κλήθηκαν να απολογηθούν ένας 32χρονος Βούλγαρος και ένας 28χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποίοι ήταν με την κατηγορούμενη και το θύμα την ώρα που εντοπίστηκαν, ενώ κατηγορούνται ότι τις προμήθευσαν ναρκωτικά.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε η 33χρονη που κατηγορείται ότι εξέδιδε μία 17χρονη σε οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για παραπάνω από έναν χρόνο.

Κατηγορίες

Σε βάρος της κατηγορούμενης, η οποία είναι ιερόδουλη, ασκήθηκε δίωξη για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία. Η ίδια στην απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε πως η 17χρονη συναινούσε σε συνευρέσεις επί πληρωμή, χωρίς ωστόσο να την εκδίδει η ίδια. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι τη θεωρούσε μεγαλύτερη, καθώς όπως υποστήριξε έφερε πλαστή αστυνομική ταυτότητα.

Πως την ανακάλυψαν οι Αρχές

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα όταν σε έλεγχο οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι καθώς και η ανήλικη βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Οι άνδρες συνελήφθησαν ενώ η 33χρονη και η 17χρονη προσήχθησαν.

Επίσης, παρατηρήθηκαν περίεργα σημεία στη μεταξύ τους σχέση, με αποτέλεσμα να γίνει έρευνα που έφερε στο φως την υπόθεση.

Πηγή: politic.gr