Ταυτοποιήθηκε άνδρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε συγγενείς της Λίνας Κοεμτζή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, της νεαρής που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ όπου διέμενε, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια της φοιτήτριας υποστήριξε πως η κοπέλα ήταν θύμα εκβιασμού.

Μια φίλη της Λίνας Κοεμτζή είχε κληθεί να ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου, όταν σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Η κοπέλα δούλευε με τη Λίνα Κοεμτζή και ήταν είχε δει την άτυχη φοιτήτρια τις ώρες πριν τον θάνατό της.

Στην αρχική της κατάθεση, η κοπέλα είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα εκβιασμού για ροζ βίντεο αλλά και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

Είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι αποχώρησε από τη δουλειά της γιατί φοβόταν για τη ζωή της μετά από τα στοιχεία που έδωσε στις Αρχές για τη Λίνα Κοεμτζή.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η αστυνομία θέλει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από την κοπέλα, η οποία πλέον ζει στο Λονδίνο. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθεί από τις βρετανικές Αρχές να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι Αρχές ταυτοποίησαν και το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδελφή της Λίνας και την εξαδέλφη της.

Ο αποστολέας έλεγε στις δύο κοπέλες να μην ασχολούνται με την υπόθεση γιατί «θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος».

Το προφίλ ήταν ψεύτικο, ωστόσο οι Αρχές εντόπισαν τα «ίχνη» του άνδρα αποστολέα και πλέον ερευνάται κατά εάν και κατά πόσο εμπλέκεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας είχε αποκαλύψει ότι η οικογένειά της ζούσε υπό : «Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου… Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμη και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά».

Ορισμένα από τα μηνύματα ήταν τα εξής:

«Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;».

«Μην είστε απόλυτοι ότι είναι αθώα, δεν ξέρετε τι μπορεί να έκανε. Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε».

Πηγή: cnn.gr