Συγκλονίζει ο πατέρας του μωρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αίγιο [Βίντεο]

«Μην τον αφήσετε ελεύθερο, γιατί θα κάνω κακό κι ας πάω φυλακή» λέει για τον 28χρονο οδηγό.

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατερά του μωρού που έχασε τη ζωή του μαζί με την γιαγιά του στις Καμάρες Αιγίου στην Αχαΐα όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος.

Σε εμφανώς κακή κατάσταση, περιέγραψε με λυγμούς μιλώντας στην κάμερα του Open τις τελευταίες στιγμές που κράτησε το νεκρό παιδί του στα χέρια του και για την 67χρονη μητέρα του που έχασε μαζί με αυτό και απευθύνθηκε στην Αστυνομία, λέγοντας για τον δράστη: «Μην τον αφήσετε ελεύθερο, γιατί θα κάνω κακό κι ας πάω φυλακή. Δεν με νοιάζει».

Σε κακή κατάσταση και η μητέρα του παιδιού, η οποία απουσίαζε από το σπίτι την ώρα του δυστυχήματος, φώναζε να τον κλείσουν φυλακή. Ισόβια. Ισόβια. Το παιδί μου, την πεθερά μου». Ο 28χρονος πάντως αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στο ναυτοδικείο Πειραιά και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο 28χρονος δεν είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά υπηρετεί τη θητεία του στο συγκεκριμένο Όπλο, ως σημαιοφόρος επίκουρος αξιωματικός, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Πηγή: news.gr