Συγκίνησε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για την απώλεια του γιου του [Βίντεο]

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, μπήκε στη «Φάρμα» και συγκλόνισε μιλώντας για τον θάνατο του γιου του σε ηλικία 11 ετών από σπάνια μορφής λευχαιμία.

Συγκλόνισε τους συμπαίκτες του και το πανελλήνιο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του παιδιού του, από λευχαιμία. Ο Ερωτόκριτος, κατά την είσοδό του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Φάρμα” την Παρασκευή (19/3) άνοιξε την καρδιά του στους Στράτο Τζώρτζογλου και Θανάση Πάτρα και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, καθώς έχασε τον γιο του σε ηλικία 11 ετών…

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους δύο συνομιλητές του να έχουν μείνει άναυδοι με την τραγική ιστορία που κουβαλάει ο νέος τους συμπαίκτης, ο οποίος βρήκε τη δύναμη μέσα από όλο αυτό για το φιλανθρωπικό του έργο.

Όπως αποκάλυψε ο Ερωτόκριτος έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή το γιο του, ενώ η απώλεια που βίωσε το 2009 τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του παιδιού του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε άλλα δύο παιδιά εκτός του Μανώλη. Τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009 ο Μανώλης διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφής λευχαιμία και λίγο καιρό αργόετρα έχασε τη μάχη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ενώ δημιούργησε και τη σχολή «Αγάπης Εαυτού», στην οποία παραδίδει δωρεάν μαθήματα και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Στράτος Τζώρτζογλου και Θανάσης Πάτρας ήταν σοκαρισμένοι με τα όσα άκουσαν και τον επαίνεσαν για το κουράγιο του αλλά και τις ενέργειες που κάνει συγκεντρώνοντας έσοδα από τις επιδείξης μόδας που κάνει για να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά «σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».

Πηγή: gazzetta.gr