Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η Εμίλια Κλαρκ – Δείτε φωτογραφίες μετά την περιπέτειά της

Φωτογραφίες από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε έδωσε στη δημοσιότητα η «Ντενέρις Ταργκάριαν» του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ.

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία πρόσφατα αφηγήθηκε στο The New Yorker τι συνέβη όταν υπέστη επεισόδιο εγκεφαλικής αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος, εμφανίστηκε στο CBS Sunday Morning και μοιράστηκε φωτογραφίες της από την παραμονή της στο νοσοκομείο, το 2011.

Οπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, το οποίο θα κυκλοφορήσει με επεισόδια extra large την τελευταία σεζόν, το συμβάν είχε επιπτώσεις τόσο στη σωματική της υγεία, όσο και στην ψυχική της ευεξία. «Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, τη δεύτερη φορά, όμως, μου ήταν δύσκολο να παραμείνει αισιόδοξη», τόνισε.

«Το δεύτερο ανεύρυσμα, ήταν ένα μικρό κομμάτι του εγκεφάλου μου που είχε πεθάνει» δήλωσε η Εμίλια Κλαρκ στην εκπομπή «Sunday Morning». «Εάν δεν πηγαίνει αίμα σε ένα κομμάτι του εγκεφάλου σου, δεν θα λειτουργεί πλέον. Είναι σαν ένα μικρό κύκλωμα. Κι εγώ το είχα αυτό και οι γιατροί δεν ήξεραν τι ήταν». Επίσης, όπως αποκάλυψε, της ήταν πιο δύσκολο να «παραμένει αισιόδοξη» μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Η Εμίλια Κλαρκ ανησυχούσε πως το δυσλειτουργικό τμήμα του εγκεφάλου της θα επηρέαζε τις δεξιότητές της ή την ικανότητά της να θυμάται τις ατάκες της. «Σκεφτόμουν ‘Τι θα συμβεί αν κάτι βραχυκυκλώσει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να παίξω πια;.’ Στην κυριολεξία, υπήρξε ο λόγος για τον οποίο ζούσα για πολύ καιρό».

Η ηθοποιός, που έχει αποκαλύψει στη μαμά της ήδη το τέλος του GoT, μάλιστα ανέφερε ότι όταν επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τη θνητότητα καθώς ήταν πολύ απασχολημένη να παίζει έναν σκληρό χαρακτήρα που περνούσε μέσα από τη φωτιά.

«Είσαι στο σετ και παίζεις ένα σκληρό χαρακτήρα, περνάς μέσα από τη φωτιά και μιλά σε πολλούς ανθρώπους. Σου ζητούν να είσαι στη θέση σου και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά μπορείς. Αυτό με έσωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητα», τόνισε η Εμίλια Κλαρκ.

Πηγή: pronews.gr