Στα μαχαίρια η Παπαγεωργίου με την Καγιά: «Υπάρχει ηθικό θέμα»

Η πρεμιέρα του My Style Rocks και η πρεμιέρα της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ μετά από μια αποχώρηση που τους αιφνιδίασε όλους, έφερε στο προσκήνιο τα σενάρια μιας άλλης κόντρας που όπως φαίνεται είναι μόνο στην αρχή της. Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως φαίνεται διανύουν την πιο ψυχρή περίοδο στη σχέση τους και η δεύτερη όπως πολλοί προβλέπουν δε θα είναι στον επόμενο κύκλο του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας GNTM.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με την εκπομπή αμιγώς, αλλά με την περίπλοκη κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες που έχουν προσφέρει πολλά στην τηλεθέαση της σειράς, όταν έγινε γνωστό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε το κεντρικό πρόσωπο γνωστής μάρκας καλλυντικών και μάλιστα ανακοίνωσε τη συνεργασία μαζί τους με ένα story στο Instagram.

Μέχρι σήμερα, από το 2015, κεντρικό πρόσωπο της φίρμας ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είναι πολύ ενοχλημένη από το θέμα που ανέκυψε, που σύμφωνα με την εκτίμησή της είναι ηθικό.

Φυσικά, όπως πάντα, η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει τη στρατηγική της σιωπής και δεν έχει σχολιάσει ούτε τη μετακίνηση της Έλενας Χριστοπούλου, ούτε την φημολογούμενη μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πηγή: thetoc.gr