Σκότωσε την οικογένεια του νοικάρη του γιατί δεν τον πλήρωσε, βρήκε τα παιδιά κρυμμένα πίσω από την πόρτα

Μακελειό σημειώθηκε στο Μαυροβούνιο, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, όταν ο 34χρονος Βούτσκο Μπορίλοβιτς πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε αρχικά τη γυναίκα με τα δυο παιδιά του γείτονα, στον οποίο νοίκιαζε το σπίτι του και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί κόσμο έξω από το σπίτι.

Ένας αστυνομικός νεκρός στο μακελειό

Ο τραγικός απολογισμός του μακελειού, που σημειώθηκε στην περιοχή Τσετίνιε, πίσω από την κυβερνητική κατοικία, ήταν 11 νεκροί και έξι τραυματίες, εκ των οποίων και ένας αστυνομικός.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο Μπορίλοβιτς – είχε άδεια για κατοχή όπλου, καθώς ήταν κυνηγός – πήγε στο σπίτι του ενοικιαστή του και, με αφορμή την καθυστέρηση στην πληρωμή του ενοικίου, πυροβόλησε αρχικά τη γυναίκα του και στη συνέχεια βρήκε τα δυο αγόρια, ηλικίας 9 και 11 ετών, κρυμμένα πίσω από μια πόρτα και τα σκότωσε και αυτά.

Ο νονός των παιδιών, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σπίτι και προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά, αλλά ο 34χρονος πυροβόλησε θανάσιμα και αυτόν, αφού πρώτα τον κυνήγησε στην αυλή του σπιτιού.

Ακολούθως, ο δράστης τηλεφώνησε στον ενοικιαστή για τον ενημερώσει ότι εκτέλεσε την οικογένειά του, πριν ξεκινήσει να πυροβολεί αδιακρίτως άτομα που περνούσαν από την περιοχή.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε πως το περιστατικό στο Μαυροβούνιο κράτησε περίπου μια ώρα, ακούστηκαν περίπου 100 πυροβολισμοί, πριν ο Μπορίλοβιτς πέσει νεκρός από τα πυρά ενός συγχωριανού του.

Πηγές έκαναν λόγο πως ο Μπορίλοβιτς είχε φροντίσει προ ημερών να μεταφέρει τη δική του γυναίκα και τα παιδιά του σε άλλη περιοχή (Χέρτσεγκ Νόβι), προκειμένου να δράσει χωρίς περισπασμούς.

Μάλιστα, προσπάθησε, στη διάρκεια των πυροβολισμών, να εμποδίσει ένα ασθενοφόρο να πλησιάσει σε σημείο που βρίσκονταν τραυματίες, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήταν καλός οικογενειάρχης, η οικογένειά του είχε χρήματα και ζούσε καλά, δεν υπήρχαν ουσιαστικοί λόγοι για το μακελειό. Είμαστε συγκλονισμένοι» υπογράμμισε γείτονας.

Πηγή: tilestwra.com