Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός: Έκανε «κήρυγμα» στο Youtube κατά των εμβολίων

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός, με το ψευδώνυμο Τηλέμαχος, ο οποίος αναρτούσε στα social media βίντεο κατά των εμβολίων και των self-tests.

Ο αστυνομικός διατηρεί κανάλι στο Youtube και έχει έντονη δράση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε σημερινή του ανακοίνωση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας. Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις».

Ο Τηλέμαχος, όπως είναι το ψευδώνυμό του, ανέβασε το τελευταίο βίντεό του πριν από δύο ημέρες, ενώ εκκρεμούσαν διοικητικές έρευνες σε βάρος του. Σε ένα από τα βίντεό του με τίτλο «Εκβιαστικά Τεστ» φορούσε τη μπλούζα της Αστυνομίας.

Πηγή: newsbomb.gr