Ρόδος: Φωτοφραφία γροθιά στο στομάχι – Την χτύπησαν τόσο δυνατά που της έκοψαν το αυτί

Έναν μαρτυρικό θάνατο είχε η άτυχη 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, στα χέρια των δύο δολοφόνων της, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να «τελειώσουν» την άτυχη φοιτήτρια με κάθε τρόπο! Μάλιστα ήταν τέτοιο το μένος τους που την χτύπησαν τόσο δυνατά, με αποτέλεσμα να κοπεί το αυτί της…

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, κ. Αλέξη Κούγια ότι οι δράστες έδεσαν τα πόδια της άτυχης Έλενης πριν την πετάξουν στα βράχια, για να σιγουρευτούν ότι θα πέθαινε, το STAR έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία – ντοκουμέντο από την ιατροδικαστική έκθεση που προκαλεί ρίγη. Τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας δεμένα με σχοινί… Αξίζει ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην εκπομπή «Μαζί σου» Λιμενικοί υποστήριξαν ότι το συγκεκριμένο σχοινί που απεικονίζεται στη φωτογραφία ειναι το σχοινί με το οποίοι έδεσαν οι δύτες τη σορό, προκειμένου να την βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, δείχνει ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και μάλιστα τόσο δυνατό που της έκοψε το αυτί.

Την πέταξαν στη θάλασσα και μετά γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, οι κατηγορούμενοι αφού της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στα απότομα βράχια, με την άτυχη φοιτήτρια να έχει τις αισθήσεις της, οι δράστες είχαν την ψυχραιμία να γυρίσουν στο αιματοβαμμένο σπίτι, όπου έγινε το έγκλημα, και να το καθαρίσουν για να μην αφήσουν κανένα ίχνος τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης θα βρεθούν σήμερα ενώπιο του ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ ο Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορούμενων. Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο για να περιγράψουν τι έγινε εκείνη τη φρικτή βραδιά.

Πηγή: newsbomb