Πυροσβέστες εντόπισαν σε διαμέρισμα σκελετό άντρα μαζί με τον νεκρό σκύλο του – Είχε πεθάνει το 2011

Νεκρός στο διαμέρισμά του από το 2011 βρισκόταν ένας 59χρονος Γερμανός. O σκελετός εντοπίστηκε τυχαία σε διαμέρισμα, μέσα σε οικοδομικό συγκρότημα που καιγόταν. Δίπλα του βρέθηκε ο σκελετός του σκύλου του.

Ο σκελετός ανήκε σε ένα συνταξιούχο φούρναρη και εξετάζεται από την αστυνομία. Ο άνδρας είχε πεθάνει πριν από οκτώ χρόνια. Ονομαζόταν Χάιντς Χ. και ήταν 59 χρονών. Δίπλα στον σκελετό του και σε ό,τι είχε απομείνει βρέθηκε ο νεκρός σκύλος του, που εικάζεται ότι πέθανε από πείνα στο διαμέρισμα στη Σέντεν στη δυτική Γερμανία. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα εκκενώνοντας το κτίριο, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, σύμφωνα με την Bild.

Το γραμματοκιβώτιο του 59χρονου ήταν γεμάτο ενώ το αυτοκίνητό του παρέμενε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, με τα λάστιχα ξεφούσκωτα και μια πράσινη επάλειψη από την μακροχρόνια στάθμευση.

Μία γείτονας του 59χρονου ανέφερε ότι είχε ειδοποιήσει επανειλημμένα τις αρχές για την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση. Στη συνέχεια προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον γιο του, χωρίς επιτυχία. Ο συνταξιούχος φούρναρης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του πριν πολλά χρόνια.

«Ήταν καλός άνθρωπος, λίγο μοναχικός», δήλωσε η ίδια. «Μου είχε πει ότι άφησε τη δουλειά του γιατί είχε αποκτήσει μια αλλεργία στο αλεύρι». Για κάποιο διάστημα μετά την εξαφάνισή του κάποιος φίλος έβγαζε βόλτα τον σκύλο, ωστόσο σύντομα δεν υπήρχε σημείο ζωής ούτε από τον ίδιο ούτε από τον σκύλο του.

Πηγή: mixanitouxronou.gr