Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ«ανάβει φωτιές» -«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές»

Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν ένα παραμύθι χωρίς happy end. Η «πριγκίπισσα του λαού», όπως ήταν γνωστή, αντιμετώπισε από μικρή δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ που μπορεί να προβληθεί από το Netflix, ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές!

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι φίλη του πρίγκιπα Άντριου-αδελφού του Καρόλου- της φερόταν απαίσια και την υποτιμούσε, κάνοντάς της πολλές φορές να κλαίει.

Το ντοκιμαντέρ που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο «Being Me: Diana», θα περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η αγαπημένη πριγκίπισσα, ενώ θα αποκαλύψει και τις μάχες με την ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η ιστορία θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι τον δυστυχισμένο γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Η σειρά θα αποκαλύψει επίσης βίντεο από τις ομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν από αυτήν και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα.

Σίγουρα, σε πολύ δύσκολη θέση με την προβολή της, θα βρεθούν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, 23 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους στο Παρίσι, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στις 31 Αυγούστου 1997.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο την ημέρα του γάμου τους / AP Photo/Pool

Σύμφωνα με τη The Sun, το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αναλάβει η εταιρεία DSP. Δεν έχει ανατεθεί επίσημα από το Netflix αλλά λέγεται ότι έχει ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση, σύμφωνα με πηγές.

Μια τηλεοπτική πηγή είπε στη The Sun: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα αρνηθούν να συμμετάσχουν σε αυτό, όπως και η οικογένεια Σπένσερ (η οικογένεια της Νταϊάνα)».

Εκπρόσωπος της Endemol Shine, της μητρικής εταιρείας της DSP, δήλωσε: «Δεν πρόκειται για παραγγελία που έχει ανατεθεί και όλα όσα περιλαμβάνονται σε αυτό, είναι ήδη δημόσια».

Η συνεργασία του Χάρι και της Μέγκαν με το Netflix

«Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Χάρι επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια περίοδο που το Παλάτι είναι αναστατωμένο με την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν, το timing δεν είναι καλό».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τους μικρούς Γουίλιαμ και Χάρι / Φωτογραφία: AP Photo/John Redman, File

Το ζευγάρι και ο γιος τους, Αρτσι, ζουν τώρα οικονομικά ανεξάρτητα μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη Βασιλική Οικογένεια, χάνοντας οικονομικά προνόμια αλλά και τους τίτλους HRH.

Αν κάτι τέτοιο γίνει θα είναι ένα γερό «χτύπημα» για τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν, οι οποίοι λέγεται ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με το Netflix για μελλοντικά έργα. Ο πρίγκιπας Χάρι συνεργάστηκε επίσης με το Netflix σε μια ειδική 75η επέτειο του «Thomas The Tank Engine» που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Πηγή: iefimerida.gr