Πέθανε ο Πέτρος Περιμένης. Μια ξαφνική αδιαθεσία ήταν η αρχή του τέλους του

Θλίψη στην Πάτρα από τον θάνατο του καθηγητή ουρολογίας. Ο Πέτρος Περιμένης έφυγε στα 67 χρόνια της ζωής του…

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο καθηγητής Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Πέτρος Περιμένης, προκαλώντας σοκ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. “Η ιατρική κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Είμαστε σοκαρισμένοι καθώς πρόκειται για την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν ενεργός” λέει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

Ο Πέτρος Περιμένης είχε συνταξιοδοτηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Ήταν μέλος του ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1989 και διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής από το 2005. Μετεκπαιδεύτηκε για 9 μήνες στο Glasgow Royal Infirmary και για 3 μήνες στο Musgrove Hospital, Taunton, Somerset στη γενική Ουρολογία.

Το 2003 και για διάστημα 6 μηνών μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημικακό Νοσοκομείο της Βέρνης υπο τον καθηγητή Urs Studer στη μείζονα ογκολογική χειρουργική του Ουροποιητικού και τη Νευροπροστασία.

Πηγή: thebest.gr