Παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού σε ριάλιτι και η παραγωγή της έδειξε το βίντεο

Την έβαλαν να δει τον βιασμό της

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα έγιναν στο σπίτι του ριάλιτι, όπου διαγωνιζόμενος φέρεται να βίασε συμπάικτριά του, η παραγωγή δεν το έκοψε εξ αρχής αλλά το άφησε τόσο ώστε να εξασφαλίσει κάποια πλάνα και έπειτα κάλεσε την νεαρή κοπέλα στο δωμάτιο επικοινωνίας και της έδειξε το βίντεο, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου σύμφωνα με την Telegraph.

Η παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι ενώ ήταν αναίσθητη από το ποτό. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Η κοπέλα ήπιε πολύ, έχασε τις αισθήσεις της, ο συμπαίκτης της Χοσέ Μαρία Λόπες, την μετέφερε στο κρεβάτι για να την «φροντίσει» κι εκεί την βίασε εν αγνοία της.

Οι κάμερες που υπήρχαν στο δωμάτιο συνέχισαν να «γράφουν» για αρκετά λεπτά την σκηνή του βιασμού. Στην αρχή η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι ώσπου ακούστηκε από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζήτησε να σταματήσει. Τα πλάνα δεν παίχτηκαν ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσαν στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται η Καρλότα Πράντο, τη στιγμή που μαθαίνει ότι βιάστηκε -ενώ ήταν λιπόθυμη από το ποτό- και παρακολουθεί το βίντεο του βιασμού της.

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται η Πράντο να λέει ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα». Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία παραγωγής, Endemol, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη

Πηγή: ampa.lifo.gr