Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του με τσεκούρι και κρεμάστηκε δίπλα στο 2χρονο παιδί τους

Από θαύμα σώθηκε το μικρό παιδί καθώς ο 33χρονος το κρέμασε και αυτό!

Συγκλονισμένη είναι η Ουκρανία αλλά και η διεθνής κοινή γνώμη από ένα άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βρετανική εφημερίδα “The Sun”, ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του με τσεκούρι και κατόπιν αυτοκτόνησε. Το πλέον τραγικό είναι ότι είχε φτιάξει θηλιά για να κρεμάσει και το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, όμως ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο πάτωμα και να μείνει δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι που το βρήκε η αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες από την τραγική οικογένεια:

Δράστης του φονικού ήταν ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk, ο οποίος τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του εισέβαλε στο διαμέρισμα όπου νοίκιαζαν στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ο δράστης είχε πειστεί ότι η 26χρονη σύζυγός του Olena Demyanchuk διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον είχε κάνει έξαλλο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πήρε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών γιου του. Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές, μία για τον ίδιο και μία για το παιδί. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του και στον λαιμό του γιου του, ανέβηκε σε μια καρέκλα με τον γιο του αγκαλιά, κλώτσησε την καρέκλα και κρεμάστηκε στο σαλόνι του σπιτιού.

Ευτυχώς το μικρό αγοράκι κατάφερε να σωθεί καθώς η θηλιά ήταν μεγαλύτερη από τον λαιμό του, με αποτέλεσμα ο 2χρονος να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ολόκληρες μέρες το παιδί έμεινε ολομόναχο δίπλα στους νεκρούς γονείς του, ώσπου συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που ανησυχούσαν καθώς δεν είχαν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους συγκλόνισε. Το παιδί βρισκόταν σε καθεστώς απόλυτου τρόμου, δεν μπορούσε να κλάψει ή να μιλήσει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το βοηθούν πλέον ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε είδε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή, όμως θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή, αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα αντίκρισε με τα αθώα ματάκια τους. Ήδη βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

Πηγή: newsbomb.gr