Ο Νίκος Μπάρτζης σε πρωτοφανή κίνηση στο Love It – Σε άβολη θέση η Ιωάννα Μαλέσκου

Όσα είπε με αιχμές ο Νίκος Μπάρτζης στο Love It!

Καλεσμένος στο Love It βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε, μάλιστα, να ξεκαθαρίσει τις όποιες παρεξηγήσεις με την ομάδα της εκπομπής συνεχίζοντας ότι, ανορθόδοξα, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο Τζέιμς Καφετζής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε να απευθυνθεί στον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο φέρνοντας σαν… πειστήρια και ηχητικά ντοκουμέντα!

«Όπως με έκρινες, μπορώ να κρίνω και γω εσένα σαν τηλεθεατής. Έχω δει τι έχεις πει! Το έχω εδώ» τόνισε ο παίκτης του Survivor. «Είπα ότι «θα σας φαινόταν περίεργο σε αυτό κλίμα, που βλέπαμε σε εκείνο το επεισόδιο, κάποιος να πει ότι το έκανε επίτηδες;». Αυτό είχα πει» απάντησε αμέσως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Ν.Μ.: Είσαι σίγουρος ότι είπες αυτό;

Β.Γ.: Ναι, κατά βάση. Δεν έχω δει το βίντεο αλλά…

«Ωραία» απήντησε ο Νίκος Μπάρτζης για να αναζητήσει στο κινητό του τηλέφωνο το σχετικό απόσπασμα και να το τοποθετήσει στο μικρόφωνο του για να ακουστεί.

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής… Ήρθες οργανωμένος εδώ, ας λάβεις και την απάντηση μου. Μου κάνει περίεργο το ότι έχετε παραχωρήσει κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεων σας σε μια εταιρία παραγωγής και ένα κανάλι με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000 και σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει εκπομπή, σε αυτό το κανάλι, που σχολιάζει αυτά που βλέπει» τόνισε κατά λέξη ο δημοσιογράφος του Love It.

Στην πορεία της συζήτησης, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί η ίδια στο συγκεκριμένο συμβάν για να αποχαιρετήσει, λεπτά αργότερα, τον καλεσμένο της με τα εξής λόγια. «Εύχομαι αυτό που λες και συ, ότι ο κόσμος βλέπει ποιος είναι αληθινός και ποιος όχι, πραγματικά να το συνεχίσεις έτσι και φωνές διάφορες να μην σε αποπροσανατολίζουν σε αυτό που πραγματικά θέλεις και αξίζεις. Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Εύχομαι να μην φεύγεις με δυσαρέσκεια ή με αρνητικό πρόσημο και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο με υγεία».

Πηγή: zappit.gr