Ο αστυνομικός «τυφλωμένος» από ζήλεια και μίσος «φύτεψε» ναρκωτικά στο όχημα της πρώην συζύγου του!

– Το άσβεστο μίσος του αστυφύλακα τον οδήγησε σε σωρεία παρανόμων πράξεων

– Μάρτυρας κατηγορίας και ο άνδρας που τον προμήθευσε με ναρκωτικά τα οποία «φύτευσε» στο όχημα της πρώην

– Αρχικά η γυναίκα συνελήφθη μετά από «καρφωτή» και έρευνα στο όχημά της

– Εν συνεχεία από τις ανακρίσεις προέκυψε η εμπλοκή του πρώην συζύγου της, με τους συναδέλφους τους να του περνούν χειροπέδες

Η δικαστική καταδίκη του αστυνομικού, ο οποίος είχε ζητήσει από τρίτο πρόσωπο να του χορηγήσει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος εν τέλει εκδιώχθηκε από το σώμα, είχε ως κίνητρο το απύθμενο μίσος που είχε για την πρώην γυναίκα του.

Ο ειδικός αστυφύλακας είχε προσπαθήσει να «φυτέψει» ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του, θέλοντας να την παγιδεύσει και να την στείλει φυλακή.

Αυτά σημειώνονται σε ρεπορτάζ της Σόφης Ορφανίδου στον σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πολίτης» (11/08). Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η όλη υπόθεση είχε λάβει χώρα το 2012, όταν ο καταδικασθείς υπηρετούσε στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας.

Θέλοντας να εκδικηθεί την γυναίκα του με την οποία είχαν διαφορές, παραβίασε το όχημά της που ήταν σταθμευμένο έξω από υπεραγορά στην οποία αυτή εργαζόταν και τοποθέτησε μέσα ναρκωτικά.

Ακολούθως έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο μέλους της ΥΚΑΝ, καλώντας το να κάνει έρευνα στο αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός του συνελήφθη, ωστόσο στην πορεία των ερευνών, οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και στο τέλος βρέθηκε ο ίδιος με χειροπέδες…

Μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία, στον ειδικό αστυφύλακα επεβλήθη πρόστιμο της τάξης των 1.000 ευρώ αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία ότι παρακίνησε άλλο πρόσωπο να τον προμηθεύσει με ναρκωτικά, αυτά δηλαδή που αργότερα «φύτεψε» στο αυτοκίνητο της πρώην… Μάλιστα ο άνδρας που εφοδίασε τον αστυφύλακα με ναρκωτικά κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας κρινόμενος ως αξιόπιστος.

Πηγή: newsit.com.cy