Νύφη ζήτησε από κάθε καλεσμένο 1.300 ευρώ για τον γάμο των ονείρων της

Να ακυρώσει τον γάμο της αποφάσισε μία νύφη, όταν οι καλεσμένοι της αρνήθηκαν να πληρώσουν τα περίπου 1.300 ευρώ που του ζήτησε.

Η νύφη από τον Καναδά ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον οποίο γνώριζε από τα 14 της. Το κόστος του γάμου της περίπου 54.000 ευρώ. Το ποσό ήταν αρκετά υψηλό και θέλοντας να κάνει τον γάμο των ονείρων της σκέφτηκε πως οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν.

Ετσι, λοιπόν, τους ζήτησε χρήματα για να κάνει τον γάμο όπως τον είχε φανταστεί. Φυσικά, οι καλεσμένοι ακούγοντας το παράλογο αίτημα, εξαφανίστηκαν! Η νύφη σε μια δημοσίευσή της στο Facebook, που έγινε viral, κατηγορεί τους φίλους και την οικογένειά της για την διάλυση της σχέσης της.

Η ανάρτηση της νύφης για την ακύρωση του γάμου

«Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνω την ακύρωση του γάμου. Ζητώ συγγνώμη για την ακύρωση μόνο 4 μέρες πριν. Δυστυχώς, ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ διαλύσαμε τον γάμο εξαιτίας μερικών πρόσφατων και ανεπανόρθωτων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μην προχωρήσουμε σε μελλοντικές διαδικασίες», έγραψε

Ο λόγος; Οι καλεσμένοι αρνήθηκαν να πληρώσουν 1.300 ευρώ για τον γάμο. «Συγκεκριμένα ζήτησα μετρητά για δώρα. Πώς θα μπορούσαμε να έχουμε τον γάμο που ονειρευτήκαμε χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση. Θυσιάσαμε τόσα και το μόνο που ζητήσαμε ήταν από κάθε καλεσμένο 1.300 ευρώ», τόνισε και πρόσθεσε πως η κουμπάρα έδωσε 4.400 ευρώ, ενώ η οικογένεια του πρώην, πλέον, συντρόφου της 2.680 ευρώ. «Ετσι, το αίτημά μας προς τους καλεσμένους δεν κάτι το ασυνήθιστο. Και το ξεκαθάρισα. Αν δεν μπορούσατε να συνεισφέρετε, δεν θα ήσασταν καλεσμένη στον γάμο μας», έγραψε.

Αφού έστειλε τις προσκλήσεις, η νύφη έλαβε μόλις 8 επιταγές των 1.300 ευρώ από καλεσμένους τους. Οπως αποκάλυψε, ο σύντροφός της, της πρότεινε να κάνουν έναν γρήγορο γάμο στο Λας Βέγκας και εκείνη έγινε έξαλλη, μιας και της πρότεινε έναν γάμο φτηνιάρικο. «Τι στο καλό; Είχε τρελαθεί; Είμαι σκουπίδι ή πόρνη;», έγραψε. Η κατάσταση μεταξύ τους τέλειωσε, καθώς ο σύντροφός της την αποκάλεσε πίσω από την πλάτη της «κολλημένη σκύλα».

Μετά την ακύρωση του γάμου, θα ταξιδέψει για να ξεχάσει

Μετά την ακύρωση του γάμου, η νύφη ανακοίνωσε ότι διαγράφει τον λογαριασμό της στο Facebook και πως θα περάσει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στη Λατινική Αμερική με ένα σακίδιο για να βρει τον εαυτό της. Πολλοί θεώρησαν πως η ανάρτηση είναι τρολ, ωστόσο, ένας χρήστης δήλωσε πως είναι ξάδελφος της νύφης, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι πραγματικό πρόσωπο. Μάλιστα, επισήμανε πως είναι ευγνώμων που τη βλέπει μόνο μια φορά τον χρόνο.

Πηγή: pronews.gr