Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι #not ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας με βαριά συμπτώματα, πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

Τις τελευταίες ήμερες η κατάσταση της υγείας τους έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί κι όλα δείχνουν πως μολύνθηκε από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή του για τα μέτρα που πάρθηκαν για τον κορονοϊό και για το κλείσιμο των εκκλησιών. «Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστεύει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που πιστεύουν…», είχε δηλώσει.

Για να προσθέσει: «Κι έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Και αυτή η ανάγκη τους φάνηκε κατά κάποιο τρόπο από κάποιους ανθρώπους πως δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Το λόγο δεν τον γνωρίζω. Άλλα πράγματα, όμως, μπορούσαν να συμβούν… ο κόσμος μπορούσε να πηγαίνει σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊό… Στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλούσε; Λύσεις υπάρχουν για όλα… Δεν υπήρχε λύση για τον Χριστό;».

«Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Και αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα», είχε υπογραμμίσει.

Πηγή: gossip-tv.gr