Νίκος Γαλανός: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του [Εικόνες]

Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς που έχουν περάσει από τη μεγάλη αλλά και από τη μικρή οθόνη.

Ο γνωστός ηθοποιός προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην απασχολεί την επικαιρότητα με την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο με τη δουλειά του. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του, που είναι 30 χρόνια μικρότερή του.

Ο Νίκος Γαλανός με τη σύντροφό του στο Βεάκειο Θέατρο

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τη σχέση τους, αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όταν βρέθηκαν μαζί στο Βεάκειο Θέατρο, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά και μετά το τέλος της στα backstage.

Μόλις τελείωσε η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον γνωστό τενόρο και πολλούς γνωστούς του από τον κύκλο του.

Ανάμεσά τους ήταν και ο καλός τους φίλος, Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο πόζαραν μαζί.

Πηγή: iefimerida.gr