Νεκρή η Μαρία Στράτου – Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή

Ένας νέος άνθρωπος, μια καλοσυνάτη και αθώα ψυχή, έφυγε πρόωρα από κοντά μας τη Δευτέρα 6 Ιουλίου βυθίζοντας στο πένθος τη Λοκρίδα. Πρόκειται για την 55χρονη Μαρία Στράτου σύζυγο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πάντα δραστήριου, Κώστα Σκορδά.

Όλοι έχουν να λένε για το πόσο καλός άνθρωπος ήταν η Μαρία και πόσο καλή σύζυγος και μητέρα, μεγαλώνοντας με το σύντροφό της Κώστα, δύο εξαιρετικά παιδιά. Η απώλειά της-σύμφωνα με το lamiareport-μεγάλη και το πένθος ακόμη μεγαλύτερο για όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από κοντά. «Με πόνο ψυχής» η οικογένειά της την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

«… σας ενημερώνουμε ότι έφυγε από κοντά μας την Δευτέρα 6 Ιουλίου η Μαρία Στράτου, ετών 55, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ Αταλάντης και του Αγρότη Τραγάνας, Κώστα Σκορδά. Η θλίψη μας θα μείνει για πάντα, όπως και η αγάπη που χάρισε σε όσους είχαμε την τύχη να την ζήσουμε από κοντά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αταλάντη. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας αυτές τις δύσκολες ώρες. Με τιμή, ο σύζυγος Κώστας και τα παιδιά της Ελένη και Γιάννης».

Πηγή: nassosblog.gr