Μάρκος Σεφερλής -«Έχει χωρίσει όλη η showbiz κι έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής με την Τσαβαλιά»

Μια απρόσμενη δήλωση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στο πλαίσιο της πατάστασης «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά» που παίζεται στο Δελφινάριο.

Σε ένα από τα νούμερα της παράστασης, ο κωμικός αναφέρεται στους χωρισμούς που έχουν σκάσει σαν βόμβες τον τελευταίο καιρό στη showbiz με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια όταν τον άκουσαν να σχολιάζει το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, σε συνδυασμό με τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το δικό του γάμο, όπως αναφέρει το okmag.gr.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε:

«Τα τελευταία 12 χρόνια όλο γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά χωρίζουν όλοι οι άλλοι. Έχει χωρίσει όλη η σόουμπιζ και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά. Να τα λέμε αυτά», πράγμα που οδήγησε σε τρανταχτά γέλια.

Οι δυο τους εξακολουθούν να δείχνουν ερωτευμένοι, παρά το γεγονός ότι συνήθως η πολλή συνεργασία – ιδίως στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της τηλεόρασης – συνήθως καταλήγει σε χωρισμό, όπως έχουν δείξει αμέτρητα παραδείγματα.

«Πάντα ερωτευμένα, πάντα αγαπημένα και πάντα μαζί», είπε ο Μάρκος Σεφερλής λίγο πριν πέσει η αυλαία της παράστασης και φίλησε στο στόμα την Έλενα Τσαβαλιά.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, έχοντας ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια σχέσης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει μέσα από το… «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, και σε αυτή είχε συμμετάχει και ο τότε 5χρονος γιος τους, Χάρης.

Σήμερα, ο Χάρης είναι 17 ετών και το ζευγάρι εξακολουθεί να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να τον απολαύσουν μαζί.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: in.gr