Μαρίνα Πατούλη: «Έχω συνηθίσει να μου λένε ότι είμαι γριά και άσχημη, δεν πληγώνομαι»

Για την συμμετοχή της στο J2US και την κριτική που έχει δεχτεί μίλησε η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής

Λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες για το show J2US, η Μαρίνα Πατούλη προχώρησε σε μερικές δηλώσεις.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μίλησε για την συμμετοχή της στο show και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά διαστήματα για την εμφάνισή της.

«Καθόλου δεν πληγώνομαι και να πούνε ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι είμαι γριά και ότι είμαι άσχημη. Αυτά τα έχω συνηθίσει πια», εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη για την κριτική στο show.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν θεωρεί ότι «θα τσαλακωθεί, επειδή δεν έχει καλή φωνή», αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για τον στόχο της.

«Το να θεωρήσουμε τσαλάκωμα το ότι δεν έχω ωραία φωνή… Δεν είχα, ούτε έχω σκοπό να τραγουδήσω. Απλά να δείξουν κατανοηση όλοι οι τηλεθεατές για τις φωνητικές μου ικανότητες. Όταν ο σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά, δεν διστάζω να τσαλακωθώ και να αγωνιστώ για τον στόχο μου», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Τέλος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος και βρισκόταν δίπλα της εκείνη την ώρα τόνισε πως είναι «πολύ καλή μαθήτρια». «Το Μαρινάκι είναι καλή μαθήτρια, προσπαθεί, αλλά είναι λίγο αγχωμένη, γιατί δεν είναι τραγουδίστρια, ούτε και έχει τέτοιες βλέψεις», εξήγησε.

Πηγή: protothema.gr