Μαρίνα Πατούλη: Δεν «έχουμε αποφασίσει» το διαζύγιο, μόνος του το αποφάσισε ο Γιώργος

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε σε όσα δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης την Παρασκευή για το διαζύγιό τους

Στη φράση του Γιώργου Πατούλη στη συνέντευξή του στα ΝΕΑ σχετικά με τον γιό τους ότι «οι γονείς πήραν μια απόφαση» (σ.σ. για το διαζύγιο) απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Μαρίνα Πατούλη υποστήριξε ότι το διαζύγιο το έχει αποφασίσει μόνος του ο Γιώργος Πατούλης.

«Από ό,τι διάβασα ο Γιώργος είπε ότι έχουμε αποφασίσει. Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω προσπαθήσει να στηρίξω τον εαυτό μου και το παιδί μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης» δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

«Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να στηριχθώ μέσα από τη βοήθεια ειδικών και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε» πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.

Όπως είπε, δε, «σήμερα για μένα είναι μια ιδιαίτερη συγκινησιακά ημέρα, γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα σε πολύ νεαρή ηλικία τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής κάθε ανθρώπου, που είναι η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα εφηβικά μου χρόνια, από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για μένα είναι ένα διπλό πένθος».

Γιώργος Πατούλης: Για τη Μαρίνα νιώθω τρυφερότητα και αγάπη

Ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας στα ΝΕΑ λέει για την Μαρίνα Πατούλη ότι «για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας».

Ο περιφερειάρχης Αττικής ερωτάται στη συνέντευξη αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη με τον ίδιο να απαντά ότι «αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί».

«Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω» προσθέτει ο Γιώργος Πατούλης.

Επιμένοντας στη «γραμμή» που ο ίδιος έθεσε σε προηγούμενη δήλωσή του, ο Γιώργος Πατούλης επαναλαμβάνει πως «προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος».

«Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία» συμπληρώνει για τον γιo του ο Γιώργος Πατούλης.

Στην ερώτηση, τέλος, αν θεωρεί ότι το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης απαντά «είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Πηγή: newsbomb.gr