Μαρία Σολωμού: Φλέρταρα πολύ, ήμουν με 3, 4 άνδρες την ίδια περίοδο

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι που διατηρεί στο youtube, και μίλησε για όλα.

Η Μαρία Σολωμού με αφορμή τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte, πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και την σχέση της με τον γιο της.

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε η Μαρία Σολωμού για τον τράπερ με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι.

Σε ερώτηση για τη ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε: «Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς.

Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά. Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.

Μιλώντας για την σχέση της με τους άνδρες η ηθοποιός σχολίασε την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και είχε συζητηθεί: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει.

Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει.

Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων.

Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25, είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι.

Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε για το παρελθόν η Μαρία Σολωμού.

Πηγή: newsit.gr