“Λύγισε” on camera η Αντελίνα Βαρθακούρη – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Συγκινητικές στιγμές στο Globetrotters.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη κατηφόρισαν προς τη Γη του Πυρός για χάρη του Globetrotters, όπου αναζήτησαν φλαμίνγκο, περπάτησαν σε παγετώνα και προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου, στην Ουσουάια, για να βγουν μια selfie για τον Πέτρο.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής τους, έφτασαν σε μια λίμνη προκειμένου να δουν τον παγετώνα Περίτο Μορένο, έναν από τους μεγαλύτερους στην Παταγονία. Ο συγκεκριμένος παγετώνας συγκαταλέγεται στους ελάχιστους παγετώνες παγκοσμίως που δεν μειώνονται, γεγονός που τον καθιστά αντικείμενο μελέτης.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν άντεξε και “λύγισε”, βλέποντας αυτό το υπέροχο τοπίο.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ. Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά. Τώρα μπορεί να βλέπει κάποιος και να πει “είσαι χαζή που κλαις τώρα γι’ αυτό”, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω κι ευχαριστώ που ήρθα εδώ.

Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους δικούς μου ανθρώπους μαζί μου, τα παιδιά μου, να δουν αυτό που βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει», είπε με δάκρυα στα μάτια η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Πηγή: zappit.gr