Κύπρος: Παραδέχτηκε και δεύτερο φόνο ο 35χρονος λοχαγός – Έκαναν έρωτα και τη στραγγάλισε

Συγκλονίζουν την κοινή γνώμη της Κύπρου οι εξελίξεις σε σχέση με τα εγκλήματα ενός, όπως όλα δείχνουν, «κατά συρροή δολοφόνου (serial killer)».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, ο 35χρονος λοχαγός οδηγήθηκε στις 11.00 ξανά στο δικαστηριο, σε σχέση με το φόνο δεύτερης γυναίκας, η οποία ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ο λοχαγός παραδέχθηκε πως σκότωσε και τη γυναίκα αυτή. Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω του internet. Στις 21 Ιουίου 2018 την πήρε σπίτι του και την ώρα που έκαναν έρωτα τη στραγγάλισε. Μετά την έδεσε και πέταξε το πτώμα της στο μεταλλείο.

Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία άρχισε εκ νέου τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό, εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανασύρθηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, το οποίο ήταν το δεύτερο μετά τον εντοπισμό της σορού της 38χρονης Marrry Rose από τις Φιλιππίνες. Παράλληλα στη λίμνη Ξυλιάτου αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάϊο του 2018.

Την διάπραξη των δύο φόνων έχει παραδεχθεί ήδη ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΦ που τελεί υπό κράτηση και ανακρίνεται και για άλλα εγκλήματα.

Πηγή φωτογραφιών: politis.com.cy

Πηγή: reader.gr