Κωνσταντίνα: «Με είχαν φλερτάρει αλλά δεν με στρίμωξαν»

Όσα ανέφερε η Κωνσταντίνα σε συνέντευξή της.

Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στον Γιάννη Ξυνόπουλο κι απάντησε για το αν έχει δεχτεί έντονο φλερτ στην δουλειά της.

«Αυτό το συναίσθημα το έχω ζήσει πάρα πολύ έντονα, πραγματικά, δεν είχα όμως φλερτ σε σημείο που να ξεπερνά τα όρια.» Για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης είπε η Κωνσταντίνα: «Σίγουρα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν αλλά όχι τόσο ακραίες. Θέλω να πω, προσωπικά, πολλές φορές με είχαν φλερτάρει αλλά δε με στρίμωξαν ποτέ. Δε νομίζω ότι στον δικό μας χώρο είχαμε τόσο μεγάλη έκταση όση στο θέατρο, γιατί, αν υποτίθεται ότι κάποιος στον χώρο μας παρεκτρεπόταν, η κοπέλα είχε την επιλογή να φύγει. Μιλάμε για ένα επάγγελμα όπου υπήρχαν πάρα πολλές επιλογές. Μπορούσε να φύγει, να πάει σε άλλο μαγαζί ή σε άλλον χώρο για να δουλέψει.

Πιστεύω ότι στο δικό μας επάγγελμα οι ορίζοντες ήταν πιο ανοιχτοί και χρήματα υπήρχαν πιο πολλά, οπότε μια κοπέλα θα σκεφτόταν ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά αλλά θα πάει κάπου αλλού και θα πάρει χρήματα. Σε ένα επάγγελμα που είναι πλούσιο, έχεις περισσότερες επιλογές. Σίγουρα θα υπήρξαν κάποια περιστατικά αλλά τόσο ακραία δε νομίζω. Δεν άκουσα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Εξάλλου, είχαμε και μια άλλη παράμετρο: ότι αν συνέβαινε κάτι στον χώρο εργασίας, οι κεφαλές που θα μπορούσαν να πάρουν θέση είναι τρεις: ο επιχειρηματίας, το πρώτο όνομα (η φίρμα) και ο μαέστρος. Δηλαδή, θα μπορούσε κάποια να αποταθεί σε κάποιον από τους τρεις και να λυθεί το θέμα, αν υπήρχε κάτι, ή να φύγει.»

Πηγή: zappit.gr