Κόκκινη Λίμνη: Η σορός που βρέθηκε ανήκε στην 29χρονη Μαρικάρ

Η σορός που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου ανήκε στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά από τις Φιλιππίνες. Η σορός της βέβαια θα ταυτοποιηθεί και με εξέταση DNA για επιβεβαίωση. Συγκλονίζουν οι εξελίξεις με τον serial killer της Κύπρου και τα πτώματα που είχε θάψει.

Η Μαρικάρ Βαλντέζ εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017. Η αδερφή της έκανε τα πάντα για να κοινοποιήσει τις Αρχές, ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της.

Στην τρίτη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό από δύτη που βούτηξε στα θολά νερά της, βρέθηκε το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος το Δεκέμβριο του 2017.

Μετά την αποκάλυψη με τις κατά συρροή δολοφονίες από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την παραδοχή του ότι σκότωσε την 29χρονη, ήρθαν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο ύποπτος συνομιλούσε και με φίλη του θύματος, η οποία ωστόσο δεν συναντήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο λοχαγός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τη φίλη της την σκότωσαν οι κυπριακές Αρχές. Οι σοροί που εντοπίστηκαν κατά σειρά είναι:

-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας. -Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη. -Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη. -Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο και την υπόθεση του serial killer “Ορέστη” αφού οι Αρχές εντόπισαν μια ακόμα βαλίτσα και όπως αποδείχθηκε έκρυβε μέσα της μια ανθρώπινη σωρό.

Οι ερευνητές πιστεύουν πως πρόκειται για την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες που ο serial killer Νίκος Μεταξάς έχει ομολογήσει πως σκότωσε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη τον Δεκέμβριο του 2017.

Επίσημη ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με DNA.

Η μητέρα της 29χρονης η οποία ζει στη Κύπρο έχει μεταβεί ήδη στο νεκροτομείο όπου μεταφέρεται η σορός.

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας την εικόνα που αντίκρισε με την ανάσυρση της σορού, ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια υπηρεσίας του. Μίλησε για φρίκη και θηριωδία.

Οι ομάδες ερευνών εντόπισαν τη βαλίτσα το πρωί της Τρίτης στην Κόκκινη Λίμνη στη Κύπρο.

Αμέσως μετέβησαν στη περιοχή ανακριτές και ιατροδικαστές για να εξετάσουν το περιεχόμενο της.

Τα ίχνη της 29χρονης αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2017. Ο 35χρονος serial Killer έχει ομολογήσει τη δολοφονία της λέγοντας ότι πέταξε το πτώμα της στη Κόκκινη Λίμνη, εκεί που είχε πετάξει τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena από τη Ρουμανία και τα οποία έχουν ήδη βρεθεί.

Στη Λίμνη Μεμί συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρρα, η οποία επίσης δολοφονήθηκε από τον 35χρονο ίλαρχο και της οποίας το πτώμα εξακολουθεί να αγνοείται.

βίντεο: Ο Φιλελεύθερος

Πηγή: athensmagazine.gr