Κατερίνα Καινούργιου: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μου είπε ότι οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη.

Η γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη όταν έγινε στόχος μιας άλλης γυναίκας η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι και της σημάδεψε το κορμί αλλά και την ψυχή της, στάθηκε απέναντι στην παρουσιάστρια και μίλησε για όλλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγη ώρα πριν προβληθεί η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον «αέρα» του Alpha, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε κατά την συνάντηση αυτή.

«Είμαστε ακόμα στο μοντάζ γιατί η κουβέντα μας με την Ιωάννα τελείωσε χθες αργά. Από το καλοκαίρι, όταν η Σόνια Καζόνι της έκανε την πρώτη της συνέντευξη, της έλεγα ότι θέλω να με φέρει σε επαφή. Κάναμε κάποιες κουβέντες, ένιωσα ότι με εμπιστεύτηκε, άνοιξε την ψυχή της. Αυτά που είπαμε είναι αυτά που μπορούμε να πούμε. Είναι ενοχλημένη και κάθετη με τον 40χρονο», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως: «Θα δείτε το μεγαλείο της ψυχής που έχει αυτή η κοπέλα και όσες γυναίκες και άντρες που μας παρακολουθούν θα αλλάξουν θεωρία για τα πρότυπα ομορφιάς. Θέλει να στηρίξει όλες τις γυναίκες που έχουν δεχθεί σωματική βία και έχουν σημάδια» και κατέληξε: «Αυτό που μου είπε είναι ότι οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται. Μου μίλησε για τη ζωή της πριν συμβεί όλο αυτό. Θα σοκαριστείτε. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα».

Πηγή: newsbeast.gr