Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το άγχος της για το παιδί του

“Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τσακωνόμασταν 4 φορές τη μέρα. Τσακωνόμασταν συνέχεια γιατί…”

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν η πρώτη καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινό. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για όλα και βέβαια για τη σχέση της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού είπε για το πώς έγινε γνωστός ο δεσμός τους: «Θα ήθελα να το έχω πει εγώ και να μην αναγκαστώ να το πω επειδή δημοσιοποιήθηκε από τρίτους. Επειδή είχα παρέα, ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνη ή αβοήθητη ή εκτεθειμένη».

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν την φόβισε το γεγονός πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε παιδί, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα ίσα, μόνο και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες. Μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή. Το παιδί ενός ανθρώπου πάει πακέτο μαζί του, επομένως, δεν έχεις να κάνεις σχέση μόνο με έναν άνθρωπο, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», τόνισε στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού.

Αναφερόμενη στη συνεργασία τους στην ταινία «Για πάντα», η ηθοποιός αποκάλυψε: «Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τσακωνόμασταν 4 φορές τη μέρα. Τσακωνόμασταν συνέχεια γιατί είμαστε και οι δύο πολύ δυναμικοί, έχουμε άποψη. Τα βρίσκαμε μετά».

Πηγή: zappit.gr