Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πυροσβέστες έσωσαν με αυτοθυσία οικογένεια τουριστών στην Εύβοια

Οι πυροσβέστες με αυτοθυσία επενέβησαν προκειμένου να διασώσουν την οικογένεια τουριστών στην Εύβοια.

Βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επιχείρηση διάσωσης μιας οικογένειας στην Εύβοια, ανάμεσα στην οποία υπήρχαν και τρία μικρά παιδιά, καθώς εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο.

Ο επικεφαλής της ομάδας των Πυροσβεστών που διέσωσε την οικογένεια, Περικλής Κουλκουβίνης, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδος, είπε μιλώντας στον Alpha: «Χθες, στις 17.00 το απόγευμα η υπηρεσία μας δέχθηκε μια κλήση για ανθρώπους που κινδυνεύουν και έχουν αποκοπεί σε μία κατοικία. Η υπηρεσίας μας επενέβη με 3 οχήματα, βρέθηκε πολύ γρήγορα κοντά τους».

Όπως είπε ο ίδιος, πρόκειται για Γερμανούς τουρίστες που φιλοξενούνταν στη συγκεκριμένη κατοικία. «Μια οικογένεια που ήταν και τρία μικρά παιδάκια και οι γονείς. Ο μπαμπάς με το ένα παιδάκι είχε καταφέρει και είχε περάσει σε ασφαλές σημείο ενώ η μαμά με τα άλλα δύο παιδάκια είχαν ανέβει σε μία στέγη», σημείωσε.

«Η γρήγορη επέμβαση απεσόβησε τα χειρότερα. Οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο για να φιλοξενηθούν εκεί», κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr