Η ευγνωμοσύνη της Κορίνα Σουμάχερ για τον άνδρα της

Τελευταία φορά που είχε λύσει η Κορίνα Σουμάχερ τη σιωπή της ήταν στις αρχές της χρονιάς. Τότε είχε αναφερθεί η 50χρονη Γερμανίδα στον σύζυγό της και είχε διαβεβαιώσει τους πολυπληθείς φίλους του ότι «βρίσκεται στα καλύτερα χέρια».

Τώρα η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ και η κόρη του Τζίνα Μαρία έδωσαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αποκαλύπτουν αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας. Η ζωή των δύο γυναικών περιστρέφεται γύρω από τα άλογα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κορίνα στο περιοδικό «She’s Magazine» της Mercedes.

Mάλιστα από το 2005 είναι ιδιοκτήτρια ενός ράντσου αλόγων στο Γκίβρινς της Ελβετίας, το οποίο της είχε δωρίσει ο Μίκαελ στην επέτειο του γάμου τους. «Δεν ξεχνώ, σε ποιον το χρωστάω αυτό εδώ. Και αυτός είναι ο άνδρας μου Μίκαελ», δήλωσε η κυρία Σουμάχερ.

Η Κορίνα Σουμάχερ είναι εδώ και 20 χρόνια ενεργή στο άθλημα της ιππασίας Western όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ έχει μεταδόσει τον ιό της αγάπης της προς τα άλογα και στην 22χρονη κόρη της. Μάλιστα η τελευταία έχει ξεπεράσει τη μητέρα της, καθώς έχει κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Αυτό το είχε προβλέψει πολύ νωρίς ο ίδιος ο πατήρ Σούμι. «Όταν μου είπε ο άνδρας μου ότι η Τζίνα θα γίνει μια μέρα πολύ καλύτερη από εμένα, δεν ενθουσιάστηκα οπωσδήποτε. Σκέφτηκα: ‘’Πώς του ήρθε αυτό; Ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο με άλογα, προσπαθώ να μάθω τα πάντα’’.

Τότε μου είπε: ‘’Είσαι υπερβολικά καλή. Η Τζίνα δίνει επίσης τα πάντα για τα άλογα, όμως είναι και σε θέση να πει όχι και να παρέμβει.’’

Με εμένα είναι τα πράγματα κάπως έτσι. Μετά από δύο τρεις κύκλους ιππασίας σκέφτομαι: ‘’Τώρα δούλεψε το άλογό μου τόσο πολύ, είναι αρκετά. Τζίνα, εσύ το κάνεις σωστά, έχεις ένα καλό μέτρο.’’ Αυτό το είχε διαπιστώσει ο Μίκαελ, όταν ήταν ήδη η Τζίνα μόλις έντεκα ετών. Και είναι αλήθεια. Είναι πλέον πολύ καλύτερη από εμένα».

Σύμφωνα με την Κορίνα ο Μίκαελ τη βοηθούσε πάντα στο χόμπι της όπου και όταν μπορούσε. Ο ίδιος ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είχε αποκαλύψει κάποτε ότι αρκετές φορές καθάριζε τον στάβλο του αλόγου της Κορίνας σε ιππικά τουρνουά και οδηγούσε το φορτηγό που το μετέφερε. «Θέλω να ανταποδώσω κάτι με αυτόν τον τρόπο στην Κορίνα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχε αναλάβει αυτή τα πάντα στο σπίτι», είχε εξομολογηθεί τότε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Πηγή: filathlos.gr