Η απόδειξη του «έργου» της δημοτικής αρχής Χανίων στην είσοδο της πόλης [Εικόνες]

Ήταν 2 Απριλίου του 2015, όταν η – επιτυχημένη σύμφωνα με τον επικεφαλής της – δημοτική αρχή των Χανίων έκανε ένα έργο στην κεντρική πύλη εισόδου της πόλης των Χανίων.

Ο λόγος για την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στην οδό Νεάρχου στον όμορφο δρόμο των νεοκλασικών, έναν δρόμο που διασχίζουν καθημερινά χιλιάδες Χανιώτες αλλά και τουρίστες κατά την θερινή περίοδο.

Τότε είχε προκαλέσει εντύπωση το ότι το έργο έγινε μόνο σε μια λωρίδα στην μέση του δρόμου και μάλιστα τα σχόλια από τότε ήταν αρνητικά για την προχειρότητα του έργου.

Τελικά – μετά από 4 χρόνια – αποδεικνύεται πως ευτυχώς που δεν άλλαξαν την άσφαλτο σε όλο το πλάτος του δρόμου.
Και αυτό, γιατί ακριβώς στην λωρίδα που έγινε το, ο δρόμος είναι τελείως κατεστραμμένος.

Παντού σκασίματα, λακκούβες και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις που ίσως δεν υπάρχουν ούτε σε χώρα της Αφρικής, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά για την προχειρότητα του έργου και βέβαια την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που δεν έχει φροντίσει να αποκαταστήσει εκ νέου τον ασφαλτοτάπητα σε αυτό το σημείο της πόλης, που αν μη τι άλλο είναι ένα από τα αυτονόητα έργα που θα έπρεπε να έχει κάνει.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την σημερινή εικόνα του δρόμου, ενώ παρακάτω φαίνεται και η κατάσταση στην προέκταση της, την οδό Τζανακάκη, που είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.

Πηγή: flashnews.gr