Γονείς Ελενας Πολυχρονοπούλου: «Εάν πίστευα ότι είναι ένοχη η κόρη μου, θα την πήγαινα εγώ μέσα» [Βίντεο]

Πεπεισμένοι πως η αλήθεια θα λάμψει και πως η κόρη τους είναι αθώα, δηλώνουν οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Το μοντέλο, υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον σύντροφό της.

«Θα λάμψει η αλήθεια»

Οι γονείς της μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσαν πως η αλήθεια θα λάμψει. «Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα. «Έχω άλλα δύο παιδιά, δεν έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αυτές τις αρχές. Με το να μπλέκονται. Ούτε στο εύκολο χρήμα. Είναι παιδιά με ηθική. Εάν θεωρούσα ότι η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της Αφροδίτη και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Όταν μου είπαν ότι είναι στη ΓΑΔΑ, κατέρρευσα».

Ο πατέρας του μοντέλου πρόσθεσε: « Αν είχα 1% υπόνοια ότι είναι ένοχη θα ήμουν στον ίδιο δρόμο με τη σύζυγο. Έπεσε μετεωρίτης επάνω στο σπίτι της.

«Οι νέοι κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων»

«Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δεν καταλάβαινε για ποιο πράγμα την έχουν συλλάβει. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Είναι δύσκολο. Και για εμάς, και για εκείνη. Θα το παλέψω μέχρι τέλους. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων. Αυτό θέλω να το τονίσω. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά» τόνισε η μητέρα της.

Παρόμοια ήταν και τα λόγια του πατέρα της: «Οι προσωπικές ερωτικές επιλογές της δεν ήταν οι εκλεκτές πάντα», με την μητέρα της να συνεχίζει: «Το μόνο που προσάπτω στην κόρη μου είναι ότι ερωτεύτηκε το λάθος άνθρωπο και δεν ήθελε να μου το πει. Ενώ ήξερε τους ενδοιασμούς μου. Θα μου πείτε γιατί; Είχα ενδοιασμούς γιατί ο πρώτος χωρισμός τους ήταν γι’ αυτό τον λόγο. Μου είπε: ‘Μαμά, κάνει χρήση, θα τον χωρίσω’. Μεσολάβησε το παιχνίδι, την ξαναπροσέγγισε, μαμά ορκίστηκε, ήρθε εδώ ο νεαρός, κοίταξε τον πατέρα της στα μάτια και του είπε ότι ήταν ένα νεανικό του λάθος και πως θα εργαστεί και πως την αγαπάει. Πείτε μου τι θα κάνατε εσείς;».

Ο πατέρας του μοντέλου στη συνέχεια δήλωσε πεπεισμένος πως θα αθωωθεί: «Θα αθωωθεί, απλά παίρνει ένα σκληρό μάθημα αυτή τη στιγμή» δήλωσε με την σύζυγό του να κλείνει λέγοντας πως πιστεύει ότι είναι ένας Γολγοθάς που κάποια στιγμή θα τελειώσει.

Πηγή: iefimerida.gr