Γλυκά Νερά: «Το ροτβάιλερ έπαιζε με τα παιδιά, ήταν υπάκουο», λέει ο πατέρας

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά, όπου ένα βρέφος δύο μηνών βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την επίθεση ροτβάιλερ, το οποίο ανήκε στην οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN tv, το ροτβάιλερ αποκτήθηκε από τους γονείς πριν από οκτώ χρόνια. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο τραγικός πατέρας του μόλις δύο μηνών μωρού δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκύλο.

Τα χρόνια περνούσαν και το σκυλί μεγάλωνε κανονικά με τα τρία αγοράκια της οικογένειας. Η μητέρα τους ήθελε διακαώς να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά όταν μετακόμισαν πριν από έναν περίπου χρόνο ήταν έγκυος στο άτυχο βρέφος.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας», δήλωσε στο Open TV ο πατέρας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», πρόσθεσε.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας αποφασίστηκε να μάθουν τι έχει συμβεί με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που αυτά προκάλεσαν.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, το σκυλί ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι, έσκισε τη σίτα, μπήκε μέσα στο σπίτι, άρπαξε το μωρό και το χτυπούσε με μανία στους τοίχους και στα έπιπλα.

Πηγή: altsantiri.gr