Γάτα-τερματοφύλακας γίνεται viral και «ρίχνει» το Twitter -Το βίντεο που μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές

Ο διάσημος YouTuber Κρις Ντίξον έκανε τη γάτα του διάσημη σε όλον τον κόσμο με ένα βίντεο, το οποίο μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές!

Ο τερματοφύλακας για τον οποίο μιλούν όλοι στα social media τα τελευταία 24ωρα είναι… γάτα. Και όχι μεταφορικά. Ο Meownuel Neuer, όπως λέγεται ο χαριτωμένος γάτος που έχει προκαλέσει χαμό στα κοινωνικά δίκτυα απέδειξε ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο να αποκρούει τα σουτ του ιδιοκτήτη του, Κρις Ντίξον.

Ο διάσημος 23χρονος YouTuber δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ του στο Twitter, όπου μετρά πάνω από 900 χιλιάδες followers, και έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες, με τα views να έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια! Ο γάτος πήρε το όνομά του από τον Γερμανό τερματοφύλακα του Μπάγερν Μονάχου Manuel Neuer. Η γνωστή ομάδα μάλιστα, αναδημοσιεύσε το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της!

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου (κυριολεκτικά) και όλοι μιλούν για ένα νέο (τετράποδο) αστέρι του ποδοσφαίρου!

Απολαύστε το παρακάτω:

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια γάτα κάνει τον γύρο του διαδικτύου λόγω των ικανοτήτων της ως τερματοφύλακας. Πριν από μερικούς μήνες ο Ίντι (ένας αξιολάτρευτος γάτος ο οποίος έχει κανάλι στο YouTube μαζί με τον φίλο του Σάντι, επίσης γάτος, και έναν σκύλο, τον Ουόλτερ) έγινε διάσημος όταν μια σειρά βίντεο απέδειξαν ότι θα μπορούσε να ανταγωνιστεί σε δεξιότητες τον Μπουφόν!

Εντάξει, υπερβάλλουμε, αλλά σίγουρα μια γάτα που αντικρούει σουτ δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

Πηγή: bovary.gr