Φρίκη: 14χρονος σκότωσε την θετή μητέρα και την γιαγιά του με τσεκούρι και έκλεψε τα χρήματά τους

Ανήλικος στη Ρωσία σκότωσε με τσεκούρι και μαχαίρι την θετή του μητέρα και την γιαγιά του και στη συνέχεια ανάγκασε την αδερφή του να καθαρίσει τα αίματα, απειλώντας την πως αν δεν το κάνει θα είναι το επόμενο θύμα του.

«Παντού υπήρχε αίμα. Στους τοίχους και το πάτωμα. Τα καθάρισα. Μου απαγόρευσε να πω για τους φόνους, γιατί με απείλησε πως εγώ θα ήμουν η επόμενη», είπε η νεαρή κοπέλα. Ο 14χρονος παραπονιόταν ότι η μητέρα του ήταν πολύ αυστηρή, γεγονός που δεν άντεχε.

Η αδερφή του, που είναι επίσης υιοθετημένη ήταν μάρτυρας των δυο δολοφονιών. Αφού τις σκότωσε, ο ανήλικος τις έκρυψε στο κελάρι και συνέχισε να ζει με την αδελφή του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στη συνέχεια παραβίασε δύο χρηματοκιβώτια, στα οποία η μητέρα του φύλασσε 4.300 λίρες, ενώ πήρε και τα χρυσαφικά της.

Σύμφωνα με τη Mirror, τα δυο παιδιά έκαναν και πάρτι με αλκοόλ, ενώ τα πτώματα βρέθηκαν μετά από δέκα ημέρες. Μάλιστα, φαίνεται ότι το κορίτσι τράβηξε και live βίντεο, το οποίο μετέδωσε στο Instagram μετά τους φόνους κι ύστερα από την κατανάλωση αλκοόλ που είχαν κάνει. Το βίντεο επίσης, δείχνει το στιγμιότυπο που παίρνουν τα λεφτά.

Τα δύο αδέρφια,που ήταν χορευτές, τα είχαν πάρει οι γονείς τους από ορφανοτροφείο. Τις γυναίκες βρήκε ο πατέρας, μετά από προσπάθειες που έκανε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του.

Πηγή: mixanitouxronou.gr