Εύβοια: Πιάστηκε με 2 κιλά χασίς και υποστήριξε πως είναι «αφέψημα κατά του στρες»

“Αφέψημα κατά του στρες” φαίνεται πως θα γίνουν τα 2 κιλά χασίς που είχε στην κατοχή πολύ γνωστός οδηγός ταξί από τη Χαλκίδα ο οποίος και κατηγορείται από τις Αρχές της Εύβοιας για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κατηγορουμενος, που ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, διαφοροποιεί την προανακριτική του κατάθεση όσον αφορά τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του, θέλοντας να υποστηρίξει πως αφορά προσωπική χρήση αφού εδώ και χρόνια συνηθίζει το βράδυ να βράζει και να πίνει χασίς αντί για τσάι, ως τρόπο για να ηρεμήσει.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας με ειδικά εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ουσιών αστυνομικό σκύλο έκαναν έρευνα στην κατοικία του κατηγορούμενου ο οποίος αρχικά τους παρέδωσε μόλις 21 γραμμάρια χασίς, τα οποία και έκρυβε μέσα σε πλαστική ντουλάπα στη βεράντα του.

Εντούτοις στην αποθήκη του σπιτιού βρέθηκαν δύο νάιλον σακούλες, που περιείχαν συνολικά 2,1 κιλά χασίς και στο σαλόνι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4.450 ευρώ, τα οποία, κατ΄ εκτίμηση των αρχών, προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

Στην προανάκριση, φέρεται να υποστήριξε πως για προσωπική χρήση προόριζε μόνο τα 21 γραμμάρια και ότι τα δύο κιλά χασίς ανήκαν σε έμπορο ναρκωτικών αλβανικής καταγωγής, για τον οποίον και… εκτελούσε χρέη “αποθήκης”, φυλλάσσοντας το εμπόρευμα.

Ο οδηγός ταξί, ο οποίος έχει απασχολήθει και το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θανάση Τάρτη.

Ο συλληφθείς, διαθέτει πολυτελές ταξί και είναι πολύ γνωστός στην πόλη για την πολυτελή ζωή του την οποία και προβάλλει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Πηγή: skai.gr