Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η μαμά μου είναι συνέχεια μαζί μου, δίπλα μου, μέσα μου, απλά το βαρύ πένθος έφυγε»

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται», λέει η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 14 χρόνια μαζί. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, παίζει ρόλο η γνώμη του. Ο σύζυγός μου έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Αν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, αγαπάς και τα παιδιά του. Ο ερχομός του παιδιού με άλλαξε πάρα πολύ.

Έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά, δυστυχώς. Ο άνδρας μου με λέει Γερμανίδα. Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συμπλήρωσε: «Μια φορά είχα φύγει από τη συγκεκριμένη παράσταση και το είχα πει. Τα πράγματα άλλαξαν και κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Έφυγα από μια παράσταση, έκλεισα ένα κεντρικό θέατρο, το φώναξα και το είπα πολύ δυνατά.

Η μητέρα μου όταν της είπα ότι δεν περνάω καλά στην παράσταση, μου είπε να φύγω. Ο σύζυγός μου ήταν υπέρ μου, να κάνω αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι. Η μαμά μου είναι συνέχεια μαζί μου, δίπλα μου, μέσα μου, απλά το βαρύ πένθος έφυγε».

Πηγή: newsit.gr