Έξω φρενών ο Μπισμπίκης με το Πρωινό – Τα πλάνα με την Βανδή στο αεροδρόμιο – «Να εξαφανιστείτε» [Βίντεο]

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν από την Κύπρο σήμερα το πρωί, 7 Δεκεμβρίου και στο αεροδρόμιο ήταν ο Γρηγόρης Μπάκας για το Πρωινό…

Τι ήταν να τον δει ο Βασίλης Μπισμπίκης; Τα νεύρα του τσατάλια… τον «κάρφωσε» με το βλέμμα του και δεν έβγαλε λέξη, ενώ η τραγουδίστρια αναφώνησε: «Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη»!

Όταν ο δημοσιογράφος είπε στην Δέσποινα: «πες μου τι να κάνω…», ένας κύριος που ήταν στην παρέα είπε: «να εξαφανιστείτε, μπορείτε;»!

Οι δυο τους πλέον φαίνεται να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Στα τελευταία βίντεο είδαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι στο μαγαζί που τραγουδά η αγαπημένη του και να είναι σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια «ραίνοντας» την με δεκάδες λουλούδια όσο εκείνη ερμηνεύει το τραγούδι «Αντικριστά».

Ο ηθοποιός μάλιστα δε δίστασε να σηκωθεί από τη θέση του, να την πλησιάσει και να την φιλήσει τρυφερά στο μάγουλο. Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης το Σάββατο το βράδυ (4-12) βρέθηκε και στα παρασκήνια του J2US και ήταν μαζί της στο καμαρίνι, γεγονός που αποδεικνύει πόσο αχώριστοι είναι.

Σήμερα το Πρωινό πρόβαλε πλάνα από την άφιξή τους από την Κύπρο στο αεροδρόμιο, όπου ο ηθοποιός εκνευρίστηκε που είδε την κάμερα… αλλά ο Γρηγόρης ανέφερε ότι μετά μίλησε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά δεν ήθελε να πει τι συζήτησαν!

Πηγή: gossip-tv.gr