Εξαφάνιση 17χρονης – «Μάγια, γύρνα πίσω σε αγαπάμε» εκλιπαρούν οι γονείς [Βίντεο]

Σε βίντεο που ανέβασαν οι γονείς μιλούν στα ελληνικά και στα τουρκικά στέλνοντας μήνυμα στο παιδί τους

Κανένα ίχνος της Μάγιας Παπαδοπούλου. Η 17χρονη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από τις 7 Ιανουαρίου 2021, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η αγωνία των γονιών, των συγγενών αλλά και των φίλων της Μάγιας που εξαφανίστηκε την ημέρα των Θεοφανίων κορυφώνεται. Το μόνο που ζητούν από εκείνη οι δικοί της είναι να τους πάρει ένα τηλέφωνο και να τους πει ότι είναι καλά.

Τόσο τα συγγενικά της πρόσωπα όσο και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη και έφυγε από το σπίτι της με την βοήθεια ενός φίλου της. Θεωρείται ότι η ανήλικη είχε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον άνδρα, ο οποίος είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της, όπως σημειώνει το cretapost.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν από την πρώτη στιγμή ελέγξει αεροδρόμια και λιμάνια προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η 17χρονη έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.
Οι αστυνομικοί – εκτός από το υλικό από τις κάμερες και τις μαρτυρίες υπαλλήλων -, έχουν ενδιαφερθεί και για άλλα άτομα με τα οποία είχε φιλικές σχέσεις η ανήλικη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το κινητό της τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί από την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της (σ.σ. 07.01.2021), ωστόσο το στίγμα του τηλεφώνου της δείχνει ότι βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου.

Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του μπαμπά και στα τουρκικά, μητρική γλώσσα της μητέρας:

Πηγή: flashnews.gr