Έσωζε ζωές στο Μάτι ο αστυνομικός που μαχαίρωσαν οι χούλιγκαν

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, χούλιγκαν συγκρούστηκαν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 6 αστυνομικοί.

Ανάμεσα στους αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης ήταν και ο Αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ, που σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha ήταν ένας από τους ήρωες της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Ο αστυνομικός είχε κουβαλήσει και είχε σώσει δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι και χθες όπως ανέφερε «μας κάρφωσε κάποιος με μαχαίρι από πίσω».

Ο ίδιος τόνισε ότι φέρει χτύπημα στην ωμοπλάτη, δύο μαχαιριές στον μηρό και το πρόσωπο, ενώ του έχουν σπάσει και δύο δόντια από την επίθεση που δέχτηκε, χθες.

«Βρεθήκαμε σε ένα πόλεμο ξαφνικά, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο δηλαδή. Να τραυματιστούμε, να σώσεις έναν άνθρωπο, να δώσεις τη ζωή σου, να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο σου, για αυτό για μένα σημαίνει.

Αλλά τώρα να τραυματιστούμε και να χάσεις και τη ζωή σου από κάποιους οπαδούς οι οποίοι είναι χούλιγκαν και το κάνουν αυτό για χαβαλέ και για πλάκα, είναι ό,τι χειρότερο» υπογράμμισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Πηγή: newsbeast.gr